Rumah Pangsa untuk DiJual

Sekadar Hiasan

Sempena pada tahun baru ini saya ingin meminta pertolongan bloggers semua supaya war-warkan pada yang lain kerana saya ingin menjual rumah pangsapuri 3 bilik milik ayah saya yang berharga RM 50,000 (harga boleh runding). Yang beralamat di blok J, 14-20 Taman Desaria, Taman Medan Petaling Jaya. Sila hubungi En.Johari di talian 06-6793763@012-3490753. Ada saguhati sesiapa yang dapat menjual rumah saya. Terima Kasih.

3 thoughts on “Rumah Pangsa untuk DiJual

  1. eddie says:

    Luas Rumah?
    Bilik air?
    Kemasan?
    Tahun Bila siap?
    dah ada strata Title?
    kalau boleh jawab le kat blog aku yer..
    tak pun mail di fdhm2u@gmail.com

  2. eddie says:

    Luas Rumah?
    Bilik air?
    Kemasan?
    Tahun Bila siap?
    dah ada strata Title?
    kalau boleh jawab le kat blog aku yer..
    tak pun mail di fdhm2u@gmail.com

  3. deennasour says:

    eh eh,,kat blah mana ni ek?
    hehe,,tak tau plak aku,,
    dekat tak dgn lrt stesen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s