Kena Tag Ngan Angriani…

Salam,, hari ni saya nak beritahu la serba sedikit tentang diri saya. Saya di tag oleh blogger angriani.. Dan tag tersebut nak 8 je perkara tentang diri yang kena tag.. 8 je tak boleh lebih yee..

The Rules:
1. Link to your tagger and post these rules.
2. List eight (8) random facts about yourself.
3. Tag eight people at the end of this post and list their names.
4. Let them know they’ve been tagged by leaving them a comment on their blogs.

1. Anak pertama dari empat adik beradik..
2. Di lahirkan di hospital besar Melaka.
3. Masih study dalam jurusan Diploma Multimedia Application..
4. Makanan Favourite- masakan emak saya..
5. Kurang bercakap.. Tapi kalau jumpa kawan mulut mesti bising.
6. Tak reti nak berenang.
7. Minat filem berkisarkan tentang sci-fiction..
8. Seorang Peminat Anime.. Macam-macam anime saya suka tengok.
9. Peminat Kelab Fulham Fc.. (terlebih satu pulak)

P/S: Ni nak tag 8 lagi ni.. apistatik, cendawan, hidupmatiarsenal, rijanfe, pakngah, kelat, firdauspenang, sorensen,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s