Argente – Registry Cleaner 1.3.1.2

Salam, hari saya nak beri lagi software percuma dari Argente.. Software ini membenarkan anda membersihkan registry dengan selamat dengan hanya beberapa klik. Masalah dari windows registry punca masalah kegagalan sistem dan mesej error dari windows. Dengan menggunakan registry celaner dengan kerap, ia boleh membaiki masalah registry anda. Walaupun komputer anda tak stabil, namun ia mampu memberi kelajuan pada pc anda.

Registry cleaner Argente digunakan sebagai pengesan algotrima untuk prestasi yang lebih tinggi dan mengesan missing dan invalid file dalam registry anda..

Maklumat lanjut dan download disini

P/S: Boleh la betulkan registry anda yang dah lama tak repair tu

2 thoughts on “Argente – Registry Cleaner 1.3.1.2

  1. Jentayutiara says:

    sy guna ToniArt EasyCleaner… ok gak.

  2. GameMaster says:

    Memang banyak software registry cleaner kat pasaran sekarang ni.. Tapi banyak yang kena beli.. Ni saya kasi percuma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s