Tutorial Mercury Card Trick

Salam, hari ni saya nak bagi lagi tutorial kepada peminat-peminat setia magic.. Tutorial ini dinamakan Mercury. Sebelum ini saya sudah menyediakan tutorial untuk membuat kad yang dipilih oleh audien..

Jika diberikan tahap.. Tutorial yang lama dalam kategori jenis yang senang.. Kalau ikut skala 2/10.. Jadi untuk tutorial kali ini memerlukan pemerhatian dan kecekapan tangan dan tak kurang juga latihan..

Sebelum ni saya ada terjumpa web yang khas untuk peminat-peminat magician untuk memiliki kad dari luar negara seperti kad jenis bicycle keluaran ellusionist.. Website ini dibina khas dan anda boleh membeli peralatan magik disana.. Harga berpatutan..

Link ke kedai magik.. Magicgarage

P/S: Saya pun dalam proses nak membeli satu kad deck dari magicgarage.. Kepada peminat magik ianya satu tempat untuk dilawati..

3 thoughts on “Tutorial Mercury Card Trick

  1. Mak Su says:

    terima kasih

  2. arsaili says:

    nak jadi david copperfield ler ni..ehehe

  3. GameMaster says:

    kalau dah minat tu nak buat camana.. Tak nak try ke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s